Uncategorized

1Mei – MOEDERDAG

Beste klanten,

Alvast een ongeloofelijke dikke merci voor de vele bestellingen in deze moeilijke tijden !

Ik heb besloten om op 1 mei GEEN meiklokjes te verkopen. Na de boodschap van de kwekers dat de meiklokjes van slechte kwaliteit zijn door het te warme weer en het economisch onmogelijk is om dit product thuisgeleverd te krijgen focussen we ons op een opdracht die nog het moeilijkst zal zijn namelijk Moederdag .

Er wordt ons tot op heden geen toestemming gegeven om af te halen aan de winkel en dit door de regering en/of het stadsbestuur. De winkel blijft dus GESLOTEN .

Daarom zijn we aangewezen op thuisleveringen . De bestellingen voor moederdag komen in snel tempo binnen . Plaats daarom snel uw bestelling voor deze speciale dag af te leveren en bij voorkeur de dagen er voor . Mailen kan naar info@floristverdonck.be , bel 058 241 622 of nog het gemakkelijkst www.bloemonline.be onze webshop !

Als we ons maximum aantal hebben moeten we afsluiten om het haalbaar te houden want dit is MEGA extra werk . Bestellen de dag zelf zal onmogelijk zijn tenzij afhaling zou mogelijk zijn. Heb begrip voor deze O zo moeilijk manier van werken. #kooplokaalmaarweesoptijd #moederdag2020 #floristverdonck